A fesztiválokon legendássá váltunk.

Az éttermünkkel meghódítottuk az ország szívét.

Itt az ideje, hogy a cateringben is megmutassuk, miért rajongunk a vendéglátásért.

Céges- és privát rendezvény
catering: szívvel, profizmussal

A catering akkor jó, ha az esemény napjára a rendezvényszervező jóformán el is felejti, hogy ezzel is kellett foglalkoznia. A vendégek elégedettek. Elérhető és mindig hideg valamennyi ital. A felszolgálók kedvességgel és profizmussal fordulnak mindenkihez. A NOVO Cateringnél ételeink kiemelkedő minősége mellett célunk, hogy odafigyeljünk a részletekre. Éppen ezért vállaljuk, hogy a minket megkeresők számára ingyenesen segítünk, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Céges rendezvény catering

 

Legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról, előadásról, díjátadóról, fogadásról, ünnepi rendezvényről vagy protokoll eseményről, ránk mindig számíthatsz.

Kis- és nagylétszámú események catering szolgáltatását vállaljuk 50-től egészen 10.000 főig. Kérés esetén segítünk megtalálni a megfelelő helyszínt, a tervezésben pedig ingyen segítünk.

CÉGES REGGELI + kávé

Szeretnéd, ha a munkatársak bejárnának, és nem csak a home office lenne az alapállapot? A szakértői vagyunk annak, hogy kilencre mindenki lehúzza a belépőkártyáját.

Könnyű és ízletes reggelivel, valamint elképesztően jó kávéval várjuk a munkatársakat. Mert a kávét éppen annyira vesszük komolyan, amennyire nektek fontos.

Nagyon.

esküvő

30 év alatt több száz esküvőt szerveztük.

Ezért mondjuk: légy bátor! Vidd esküvőd a szabadba, saját kertedbe, telked udvarára vagy szervezz erdei esküvőt! Hidd, el, hogy lehetséges, és jobban fog sikerülni, mint gondolnád.

Mi átérezzük a pillanat különlegességét, és extrém helyszíneket is biztonsággal vállalunk.

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK, ÉVFORDULÓK, KERESZTELŐK, ELJEGYZÉSEK, BABAVÁRÓ PARTIK, LÁNY- ÉS LEGÉNYBÚCSÚK

Emlékszel a régi nagy családi ebédekre, ahol gyermekként a boldog zűrzavarban, a lábak között futkostunk, miközben a felnőttek körbeülték az asztalt? Suttogtunk, nevettünk és játszottunk, csörömpölt a tányér, sercegett a frissen rántott hús, és a sütemény- és kávéillatban a felnőttek beszélgetésére figyeltünk.

Mi ezeket az élményeket is képesek vagyunk megszólítani az ízlelőbimbókon keresztül. Kérj ingyenes kóstolót, és állapítsd meg magad. Harapj és emlékezz.