ESKÜVŐ

Ez a ti napotok. Tiétek a választás. Legyetek bátrak. Megéri.

RUGASZKODJ EL, És repülj!

Az esküvők a legtöbbször a végletekig egységesített, szinte már valódi választást is alig kínáló események. Miért kellene ennek így lennie? Ez a ti napotok, aminek titeket kell tükröznie. Higgyétek el: a ti értékeitek vannak olyan fontosak és jók, hogy meg fogják teremteni az alkalmat az önfeledt ünneplésre.

30 év alatt több száz esküvőt szerveztük. Ezért mondjuk: légy bátor! Vidd esküvőd a szabadba, saját kertedbe, telked udvarára vagy szervezz erdei esküvőt! Hidd, el, hogy lehetséges, és jobban fog sikerülni, mint gondolnád.

 

Mi átérezzük a pillanat különlegességét, és extrém helyszíneket is biztonsággal vállalunk.

Vagy tudod például, milyen egy valódi fenntartható esküvő?

Nem az, amikor papírpoharakat adnak, és szelektíven gyűjtik a szemetet. Olyan, ami nem elvesz, hanem inkább ad a környezetnek, ahol megtartják a lakodalmat? Mi tudunk ilyen helyszínt, ahol, ha komolyan veszitek a környezetvédelmet, boldogan megmutatják, hogyan kell ezt valóban okosan megvalósítani. Mi pedig visszük a helyi termelők által  – akár bio – alapanyagokból készített fogásokat.

Hiszünk benne, hogy ha az asztal körül emberek ülnek, az szentség. Ha pedig két ember egymásra talál, ott még többről van szó. Mi átérezzük a pillanat különlegességét, és véletlenül sem vállaljuk túl magunkat esküvőkkel: szeretnénk tényleg rátok figyelni.

 

...DE HONNAN TUDJAM, HOGY TÉNYLEG JÓ LESZ?

Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.

Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.

Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.

 

KÉRNÉL TŐLÜNK AJÁNLATOT VAGY KÓSTOLÓT?

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.