Helyszínajánló

A rendezvényed egyedi és megismételhetetlen. Azt valljuk, hogy sikere 90%-ban az előkészületeken múlik. A közreműködők összehangolt munkájának köszönhetően születik a varázslat néhány órán belül. Ezért szeretünk olyan szolgáltatókkal együtt dolgozni, ahol -pont mint nálunk- mindenki szívvel, lélekkel a vendégért van. Helyszín ajánlónkban ezen elv mentén azokat a kedvenceket válogattuk össze, akikben vakon bízunk, őket igazán különlegesnek találjuk mind megjelenésükben, mind szolgáltatási színvonalukban és hozzáállásukban.

Lexington Loft

Az 1923-ban nyílt egykori harisnyagyár épületének falain belül született meg Budapest legújabb indusztriális rendezvényhelyszíne.

Különleges kilátás, egyedülálló modularitás, letisztult alapok.

Hagyományok Háza

A bevárosi, könnyen elérhető, csodaszép helyszínen látványos, nagy terek és kisebb szekció termek várnak egy gyönyörű, tradicionális környezetben. A Hagyományok Háza különleges hely, egy darabka békebeli XIX. század, amit sikerült megőrizni ezekben a gyorsan változó időkben.

Riz Levente Sportcsarnok

Egy modern, multifunkcionális csarnok, mely egyedülálló a kelet-budapesti régióban és a környező agglomerációban. Szervezhetsz ide akár kis létszámú fogadást, vagy többszáz fős gálavacsorát. A környezettudatosan tervezett és üzemeltett épület befogad koncertektől, színházi előadásoktól kezdve, kiállításokon át, sportos céges rendezvényeket vagy családi napokat.

Mászófal, fitness- és wellness részleg két szinten, vezérlő terem, VIP és sajtópáholy, tárgyalónak és sajtóteremként is használható helyiség, táncstúdió, szertárak teszik teljessé szolgáltatási palettájukat.

Polyák Borbirtok, Kunszállás

Az élet legmeghatározóbb pillanataihoz méltó környezetben várunk egy impozáns sziluett sátorral, amely az óriási nyitott területen kiváló hátteret biztosít minden rendezvénynek. Éld át az igazi Borbirtok hangulatát velünk!

Up Rendezvénytér

Bérelhető rendezvényhelyszín céges vagy magán rendezvényekre 20 főtől 1200 főig, 5 különböző helyszínen, Budapest leginnovatívabb komplexumában, ahol képzeletének nem szabunk határt!

Különleges kilátás, egyedülálló modularitás, letisztult alapok.

Gábor M. Szőke Stúdió

Weiss Manfréd korabeli szobrászműterem, mely manapság rendezvényhelyszínként üzemel. A művészeti szemlélet figyelembevételével saját tervezésű és kialakítású belsőépítészeti megoldások és bútorok, valamint műalkotások fogadják a vendégeket. Szeretjük a különleges, szokatlan megoldásokat, tágas csarnokaink felszereltsége szinte bármilyen installálási és rendezvénytechnikai igényt kielégítenek. A Studio Club 150 fő, míg a Stúdio Grand 350 fő befogadására képes.

The Vine HRVSTD for You ökoborászat
Vintage Wine Bar

A festői etyeki Öreghegyen, egy több évszázados présházban került kialakításra a The Vine HRVSTD for You ökoborászat Vintage Wine Bar-ja, amely bármely esemény számára különleges helyszínül szolgálhat, legyen szó céges rendezvényről vagy éppen esküvőről. Az ódon kőfalak hangulata, a biokandallóban táncoló lángok fénye mindenkit elvarázsol, a régi pincében kialakított különterem táncra, az ajtón kilépve hívogató öreg szőlőtőkék pedig egy pohár borral a kézben megtett felejthetetlen sétára csábítanak. 

CEU – Közép- európai Egyetem

A Közép – európai Egyetem (CEU) minden igényt kielégítő rendezvényhelyszínnel várja partnereit pár lépésre a Bazilikától és a Duna parttól Budapest szívében. 400 fős Auditóriummal, 5- 80 fős szekciótermekkel, Tetőkerttel és vendéglátó egységekkel a CEU elsőrendű választás különböző rendezvények, konferenciák szervezéséhez. A CEU modern és kellemes környezetet, nyitott és összefüggő tereket, különtermeket, valamint a legújabb audiovizuális és egyéb technikai szolgáltatásokat biztosítja rendezvénye számára.