- Céges reggelik és a kávé -

Céges reggelijeink nagy sikere abban rejlik, hogy friss, választékos és bőséges kínálatunkat tisztán, sallangoktól mentesen adjuk. Olyan, mint egy nagycsaládi lakoma, ami valamiért mégis egészen mindennaposnak tűnik. 

ÉLMÉNY és közösség

Péksütemények, friss kenyér, gyümölcsök és smoothie-k, akár meleg ételek: mindez friss, életteli ízekkel, és harmóniákkal, amik gyerekkorunk reggelijeit juttatja eszünkbe a nyaralások alatt, ahogy a kerti padon ülve a harmat a lábunkat csiklandozta…

A céges reggelik kiváló alkalmak arra, hogy kedvező áron biztosítsunk élményt a kollégáknak, és elősegítsük, hogy a közösség fizikailag is együtt maradjon. 

A közös étkezés, a közös kávézás ezt az élményt adja meg. Egyúttal arra is kiváló alkalom, hogy kedvező áron láthasd a saját szemeddel, hogyan dolgozunk, és mennyi törődést jelent számunkra a catering.

a keréken guruló la marzocco

A kávét pedig annyira komolyan vesszük, amennyire a kávé a kultúránk része. A világ talán egyetlen kerekeken guruló La Marzocco Linea kávégépével gyorsan tudunk kiváló kávét adni. Az egyedi pörkölésű speciality kávék és szakképzett baristáink gondoskodnak a testről, a cremáról és az illatról, a házi sütemények pedig a nagyinál tett látogatásaikat idézik fel a résztvevőkben.

Kérj ajánlatot céges reggeli csomagra. Töltsd ki az alábbi kérdőívet, mi pedig készítjük és repítjük neked az ajánlatot! 

Példa menüsor céges reggelire

Egyszerű reggeli

Sós vagy/és édes péksütemény 

3 -4 féle krém/ pástétom, zöldségek, kenyérfélék

Vagy 2-3 féle felvágott/húskészítmény, sajt, zöldségek reggeli hidegtál  

1-2 féle reggeli ital vagy/és soft-drink

Méz, dzsem, vaj  

Kenyérfélék 


* Minden reggeli esetében biztosítunk gluténmentes kenyeret valamint a vegetáriánus és ételérzékeny vendéket figyelembe véve is készülnek ételek. 

 

Reggeli hideg-meleg ételekkel

Egyféle meleg reggeli (pl tojás étel, bundáskenyér, rántotta, omlett, quesadilla, wrap, melegszendvics, sült kolbász, virsli stb – a meleg étel készülhet a teraszon alkalmanként és 

3-4 féle krém/ pástétom, zöldségek, kenyérfélék 

2 féle desszert vagy péksütemény (pl. sütemény, fánk, pite, muffin) vagy édes reggeli étel (pl. zabkása, tejbegríz stb.) 

Méz, kétféle dzsem vagy dzsem és nutella, vaj 

1-2 féle reggeli ital vagy soft-drink

Kenyérfélék

Különleges, tematikus reggeli

Nemzetek reggelije vagy tematikus reggeli vagy bowl food (személyenként tálalt vegyes reggeli tálak) különleges alapanyagok felhasználásával:  

Legalább 2 féle meleg és 3-4 féle hideg reggeli étellel (a meleg ételek a teraszon készülhetnek)  

pl: Mahreb konyha, ázsiai reggeli, amerikai reggeli, farsangi reggeli, BBQ reggeli, magyaros vonal stb. 

2 féle desszert (pl. sütemény, fánk, pite, muffin) vagy édes reggeli étel (pl. zabkása, tejbegríz stb.) 

2 féle reggeli ital vagy soft-drink, zöldségek / vagy gyümölcs 

...DE HONNAN TUDJAM, HOGY TÉNYLEG JÓ LESZ?

Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.

Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.

Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.

 

KÉRNÉL TŐLÜNK AJÁNLATOT VAGY KÓSTOLÓT?

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.