- Céges rendezvények -

A NOVO-val bemutatkozik egy új stílus a céges cateringben is. Milyen ez az új stílus? A mély emberi kapcsolódásokat segíti elő, a gasztronómia lehetőségein keresztül.

Élményt szeretnénk adni. Attrakciót, történeteket és olyan ízeket, amik megszólítanak bennünk érzelmeket. Hogy céges rendezvényeken erre miért van szükség? Megmutatjuk.

AZ ÉTEL, MINT KAPcsolódás

Legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról, előadásról, díjátadóról, fogadásról, ünnepi rendezvényről vagy protokoll eseményről, a NOVO több mint 20 éves catering tapasztalatát ingyen kínálja fel. Ha eseményt tervezel, keress meg minket, és a helyszíni bejáráson elmondjuk, hogyan kerüld el a buktatókat.

Novotny Antal saját vidéki éttermet vitt sikerre, a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca. Szenvedélyes gasztrokalandor, akinek most a legfontosabb küldetése, hogy megmutassa: lehet más a catering. Lehet egy mélyebb emberi kapcsolódás módja.

elegáns vagy laza?

Nem kell, hogy csak a nagy eseményeknél gondolj ránk.

Egy nemzetközi informatikai cégnél például  a pandémia után is home office-t választó dolgozókat rendszeres céges reggelijeinkkel csábítottuk vissza az irodába. A kávézás, mint az informális megbeszélések ikonikus kísérője esetében is komolyan vesszük magunkat. 

A NOVO Kultúrkonyha mai formája összegzése több évtizednyi közös munkánknak.

Kérjd ajánlatunkat, aminél lehetőséged van bejelölni, kérsz-e RendezvényTuning szolgáltatást, aminek során segítünk felkészülni a rendezvénye megszervezésére. Nem jár semmiféle kötelezettséggel, ingyenesen kínáljuk.

...DE HONNAN TUDJAM, HOGY TÉNYLEG JÓ LESZ?

Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.

Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.

Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.

 

KÉRNÉL TŐLÜNK AJÁNLATOT VAGY KÓSTOLÓT?

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.