Hogyan ne tűnjenek el külföldre a dolgozóid?
Nagy a fluktuáció a cégednél? Nem emlékszel már, hogy hívják a beosztottakat, olyan gyorsan jönnek-mennek? Nem biztos, hogy a te hibád… vannak olyan munkakörök és
Nagy a fluktuáció a cégednél? Nem emlékszel már, hogy hívják a beosztottakat, olyan gyorsan jönnek-mennek? Nem biztos, hogy a te hibád… vannak olyan munkakörök és
Több céges szurkolós programon vettünk részt cateringesként. A tapasztalatunk az, hogy ezek kíválóan működnek: a munkatársak együtt élvezik a sport izgalmait, miközben a csapatszellem is
A catering kifejezés sok mindent magában foglal, elsősorban étel és ital biztosítását jelenti különféle rendezvényekre, eseményekre vagy bármilyen összejövetelre, legyen az kis- vagy nagylétszámú. Ezen
Nincs még egy olyan rendezvény, mint a Magyar Ízek Utcája. Tényleg. Nincs olyan, hogy egy helyen felépül 10-15 konyha, ahol nem vendéglátósok, nem profi séfek,
„Ettél már belőle?” – tette fel a kérdést a Büro egyik munkatársa a fesztivál szervezőjének jelentkezőnek. Épp felvételi zajlott a fesztivál szervezői irodájába. „Miből?” –
Az étkezési trendek jönnek és mennek, ám mindig van köztük néhány olyan, amire érdemes odafigyelni. Ilyen például a nagyvállalatok céges rendezvényeire begyűrűző food bowl őrület,
Milyen lenne ma Petőfi Sándor kedvenc szendvicse? Na és mi van Arany Jánossal? Volt-e vegetáriánus forradalmár? Neki mi ízlene? Otthon elkészíthető finomságokat ajánlunk nektek Novotny
Hogy miből áll A NOVO Kultúrkonyha? Három fő területből: NOVO Catering, NOVO Fesztivál és NOVO Popup. Az első kettő érthető, a harmadikat elmagyarázzuk: minden ide
Végre egy újragondolt koncepció mentén találkozhatunk újra! Tudjuk, sokáig tartott, amíg kitaláltuk, hogyan legyen. Leültünk egy kondér leves mellé, kevergettük a levest, beledobáltuk a hozzávalókat,
Aki rendelt valaha az (azóta bezárt) éttermünkben desszertet, vagy catering kitelepüléseink alkalmával evett a megismételhetetlen Kossuth kiflinkból, hókiflinkből, mindenmentes csokitortánkból, találkozhatott Gizus keze munkájával. Aki
Avagy spárga, csirág, nyúlárnyék a tányéron. Megismerjük a zöldségek királynőjének fajtáit, majd gratinírozunk, posírozunk, legírozunk, pontosabban kipróbáljuk, hogyan a legfinomabb a spárga. Workshop és aktív
Nem beszélek zöldségeket! Vegetáriánus workshop Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával. Mit tud a zeller? Hogy a legfinomabb spárga? Van-e élet
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.