Kis- és nagylétszámú események catering szolgáltatását vállaljuk 50-től egészen 10.000 főig. Kérés esetén segítünk megtalálni a megfelelő helyszínt, a tervezésben pedig ingyen segítünk.
Tányérszerviz setén a pontosan kiszámolt adagokat tányéron juttatjuk el a vendégeknek, miközben a büféasztalon mindenki saját maga választ. Utóbbi esetben sem fordulhat elő azonban, hogy egy-egy előételből vagy főételből nincs annyi adag, ahány vendég.
Kétségtelen, hogy a tányérszerviz legelegánsabb felszolgálási forma, de több felszolgáló szükséges hozzá, hogy mindenki frissen, gyorsan kapja meg az ételt, így az emberi erőforrás költsége magasabb.
A büféasztal pedig lehet az összejövetel dísze. Néhány csodás bowl food sorozat, szemet gyönyörködtető hideg előételek és desszertek, tálcán kínált hideg-meleg finger food: tőlünk ezeket rendelik a leggyakrabban akkor is, ha protokolleseményre megyünk.
Asszociatív menüsorainkkal készítettünk már ételsort Bartók Béla műveihez, a francia festészeti korokhoz vagy a 48-as költőink személyiségéhez illeszkedve.
Most pedig a te cégedet szeretnénk megalkotni a tányéron. Innovatív „Megfőzzük a céged küldetését” programunkkal asszociációs menüt alkotunk, amely az adott vállalat belső értékeit tükrözi.
Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni a kérdőívünket, és már szállítjuk is azokat az ételeket, amik ízben, állagban, jellegben és történelemben tökéletesen passzolnak.
Szeretnéd, ha a munkatársak nem a home office lenne az alapállapot? Ha szeretnének bejönni, és találkozni a munkatársakkal? A szakértői vagyunk annak, hogy kilencre mindenki lehúzza a belépőkártyáját.
A képlet egyszerű: friss, választékos és bőséges reggeli, elképesztően jó kávé.
Olyan, mint egy nagycsaládi lakoma, ami valamiért mégis egészen mindennaposnak tűnik.
Megrendelőink körében még mindig legnépszerűbb a chaffingben (melegentartókban) felszolgált ételsor, amiből a vendégek a büféasztalról maguk válogathatnak.
Fontos számunkra a változatosság alapanyagokban és technológiában is. Az egyik legismertebb köretünk a dödölle, amit egyenként forgatunk meg pirítás közben.
Lehet külön kérni és a meleg ételsor kiegészítőjeként, egy biztos: ezek a tányérok lesznek a büféasztal díszei. Csodás színek, a zöldségek, gyümölcsök és húsok tobzódásában.
Lehet szó házi krémekről, szabadon nevelt bivalyok pirosló húsáról vagy szemkápráztató és egészséges food bowl-ról, ezek a fogások elviszik a show-t.
Gyakori kérés, hogy készítsünk szendvicset. Készítünk!
Asszociációs játékok tárháza ez: készítettünk már szendvicset Petőfi Sándor kedvenceiből, és rímeltünk Bartók Béla munkásságára. De ha neked csak egyszerűen sokféle, bőséges és jó szendvics kell – azt is megoldjuk.
Folyamatosan újabb és újabb fogásokat dolgozunk ki ezen a téren, hogy minél változatosabb apróságokkal várjuk az üzleti találkozók vendégeit, akik nem engedhetik meg, hogy lecsöppenjen, túl sok legyen, összemaszatolódjon.
Mégis lehet maximális élvezet, rejtett mikrohedonizmus, titkos találkozás. A finger food nem kevesebb öröm, de mérsékeltebb élvezet – hogy maradjon figyelem egymásra.
Kötetlenség, szabadság, frissesség, színek, egészség és kompakt. Nem csoda, hogy azok a nagyvállalatok, akik szeretnék, hogy a kollégáik frissítő légkörben, egy újító folyamat részeseinek érezzék magukat, azok a rendezvényeiken ilyen megoldással hozakodnak elő. Networking, jó hangulat, öröm.
Ez gyakorlatilag a kávészünetet jelenti, vagyis azt, hogy egyáltalán nem akarunk jóllakatni a vendégeket. Kedveskedni azonban igen: nálunk a kávé mellé készített sós vagy édes falatkák rendre meglepődést váltanak ki. Ugyanis sokan nem gondolták, hogy a falatnyi süteményekben tökéletesre csiszolt a krém, a pogácsa íze pedig túlmutat az átlag unalmon, és az íz újra és újra robban a szájban. Csak így érdemes.
A NOVO Catering csapata elkötelezett a vendégélményt okozó ízek és a minden részletre terjedő precizitás mellett.
Hisszük, hogy minél több kérdést teszünk fel az elején, annál több örömkönny csillan meg a vendégek szemében az esemény napján.
(Tehát elég sokat kérdezünk).
És hogy ne kelljen az érzékszerveid összességének benyomásai nélkül dönteni, küldünk egy ingyenes kóstolót minden ajánlatkérőnek. Ehhez küldd el jelentkezésed, és jelöld be, hogy kéred az ElsőKóstoló lehetőséget.
Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.
Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.
Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.
Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.
* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.
** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.