Vega főzőprogram és workshop | 2022. április 10.

Nem beszélek zöldségeket!

Vegetáriánus workshop Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával.

Mit tud a zeller? Hogy a legfinomabb spárga? Van-e élet a salátán túl?

2022. április 10-én, vasárnap 14.00-17.00 óra között újra élményfőzős workshop éttermünkben.

Tóni: „Megrögzött húsevő vagyok, de minden évben kétszer, a böjtben elhagyom a húst. Évről évre, egyre azt látom, milyen jókat lehet enni, milyen izgalmakat rejtenek a zöldségeink.”

Ennek az örömteli böjti hedonizmusnak szentelnénk egy estét. Kipróbálva recepteket:
? az erdélyi hagyományokból (hódoltság korából ránk maradt recepttel)
? polgári finomságokkal a századfordulóról
? és könnyű kanyarral India és Indonézia felé is teszünk egy kis kitérőt
? hogy a végén kipróbáljunk egy igazi szuperfoodot, a csalánt.

????? pár óra alatt körbejárjuk a világot, rengeteg ízzel ismerkedünk meg
?‍? és miközben elsajátítjuk a műfogásokat
? remekül érezzük magunkat.

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több ételt mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.

Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.

VENDÉGVÁRÓ finger food FALATOK:

? Babos zakuszka
? Zsidó tojás – vegetáriánus változat
? Zöldfűszeres töltött tojás
? Spárgakrém fekete kenyéren
? Bulgur sok zöldséggel, korianderrel

Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).

Létszám: legfeljebb 30 fő.

A program ára vacsorával és alkoholmentes italokkal: 12 500 Ft/fő (tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).

Hasonló cikkek