Nem mindent lehet szigorú keretek közé szorítani. Ilyen a művészet, a szépség, vagy ilyen volt a Tisza-folyó Vásárhelyi Pál előtt. Ahogy a főzésben is rengeteget játszunk, kísérletezünk és formabontunk, úgy a szolgáltatásaink területén is igaz ez ránk. Nem is lehetne ezt a műfajt máshogy űzni 30 éven keresztül, csak úgy, ha képesek vagyunk mindig gyermeki kíváncsisággal és érdeklődéssel fordulni hozzá.

A NOVO Pop-Up erről szól: az egyszeri és megismételhetetlen vállalásokról. Céges reggeli a dombtetőn. Kávé workshop a város felett. Foodtruck ebéd a Kis Duna partján. Tematikus menüsoros rendezvény a Hagyományok Házában. Egy kor, egy híres ember, egy ország ízeinek felidézése, és a saját kezünk általi elkészítése. Öröm, ahogy egy álom megvalósul.

A különleges NOVO Pop-Up események minden esetben elengedhetetlen résztvevője Novotny Antal, aki személyesen varázsolja élménnyé ezeket az összejöveteleket. Legyen szó egy kis közösségi élményről, vagy akár egy több száz fős kivonulásról, a Pup-Up bőven túlmutat a cateringen.

csapatépítő

A gasztronómiai szórakoztatás a legnagyobb erősségeink közé tartozik. Aki szeretne elmerülni a gasztronómia elképesztő sztorijaiban és receptjeiben, annak ez a program – előbb vagy utóbb – kötelező.

A feladatokat össze tudjuk állítani egyéneknek és úgy is, hogy erősítsék a csapat problémamegoldó készségét.

És ha már Hagyományok Háza: a Budai Vigadó épületében az aulában 300 főnek álló és a bálteremben 150 ülőhellyel állunk rendelkezésre. 

A bevárosi, könnyen elérhető, csodaszép helyszínen látványos szolgáltatásokkal, nagy terekkel és kisebb szekció termekkel várjuk azokat, akik  egy gyönyörű, tradicionális környezetben szeretnének céges rendezvényt, exkluzív partit, vagy akár esküvőt tartani.  

A Hagyományok Háza különleges hely, egy darabka békebeli XIX. század, amit sikerült megőrizni ezekben a gyorsan változó időkben.