NOVO Workshopok

A Novo Kultúrkonyha missziója, hogy a Kárpát medence gasztrokultúráját kortárs módon, de a hagyományaink iránti mély tisztelettel  mutassa be, tegye kóstolhatóvá. 

Számtalan különleges workshoppal a hátunk mögött, Novotny Antal történeteit és előadásmódját ismerve úgy gondoljuk, a gasztronómiai szórakoztatás a legnagyobb erősségeink közé tartozik. A közös főzésnél, kísérletezésnél már csak a közösen megoldandó feladatok kovácsolják jobban össze a csapatot.

TÉSZTÁK A VILÁG KÖRÜL

A világ számos pontján jutottak arra a következtetésre, hogyha egy tésztát megtöltünk és kifőzünk, akkor az nagyon finom. Mifelénk ezt derelyének hívják, de ilyen a szabógallér is. Minden töltött tészták legismertebbike persze a ravioli-tortellini páros, de hogy készül a maultaschen és milyen az a specknödel? Mivel töltik a pilmenyit, pierogit és varenikit és hogy készül a gyiaodzi?

Workshopunkkal Novotny Antal, a Katlan Tóni Kulúrkonyha tulajdonosa, gasztroszakértő vezet be benneteket pár óra alatt a világ töltött tésztáinak világába.

STEW...AVAGY PÖRKÖLTÖN INNEN ÉS TÚL

A párolt húsételek sokkal gazdagabb variációkban találhatóak meg, mint azt mi elképzelnénk. Történelmen és tájakon átvándorolva vesszük végig a legizgalmasabb recepteket.

Novotny Antal, a Novo Kultúrkonyha tulajdonosa, a Kárpát-medence gasztro-kultúrájának lelkes kutatója mesél majd pörköltekről innen és túl, miközben közösen készítjük el az ételeket és természetesen azokat a végén el is fogyaszthatjátok!

Kedvcsinálóul íme néhány fogás a lehetséges ételekből: Cigánycsirke, Savanyú vetrece, Cajun csokoládés bivaly…

Kávé-élmény workshop

Szeretnéd tudni, hogyan bánj egy presszógéppel és hogy mitől lesz igazán finom és élvezetes a kávéd? Ismerkednél a kávétörténelemmel és szívesen szereznél gyakorlati tapasztalatot is egyben? Most velünk főzhetsz kávét egy hatvanas évekbeli Casino kávégépen, megismerheted a csodálatos La marzocco-t és egy ECM Michelangelo-t is. Az együtt töltött idő végére már a tömörítés, extraktálás sem lesznek ismeretlen kifejezések, mindemellett pedig a kiválasztott kávészünet bekészítésünk finom ízeit élvezheti csapatotok!

MÁR TUDOD IS, MIT SZERETNÉL?

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.