MICE 2021

Értekezlet, jutalomút, konferencia, csapatépítő program vagy üzleti vendéglátás? Nálunk jó helyen jársz, ha megoldást keresel ezekre!

Mi is jó helyen jártunk a héten, a 2021-es MICE Business Day szuper napján vettünk részt a Hungexpo vadonatúj épületében. Felemelő érzés volt újra kiállítóként részt venni egy nagy érdeklődésre számot tartó eseményen. Régen volt már ilyenben részünk, hisz az elmúlt időszak korlátozásai miatt nem találkozhattak sokáig a turisztikai és vendéglátó szakma képviselői sem egymással. Sok ismerős arc köszöntött bennünket lépten-nyomon, élvezettel kóstolták a résztvevők a finom falatokat standunkon, mi pedig sok-sok újdonságot mutattunk nekik a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA világából.

Laura kolléganőnk is részt vett a rendezvényen és utána ezt írta a belső csoportunkba: „Köszönjük a konyhának a csodás étel költeményeket. A vendégek csak is szuperlatívuszokban beszéltek mindenről. És az elmaradhatatlan “a Katlan Tóni standhoz el kell menned” ? szállóigét mantrázva el is jöttek… szép számmal!”

Ti is bogarászhattok különleges csapatépítő programjaink, éttermi ünnepi ajánlataink, és ajándék ötleteink, business menü csomagjaink között és party service képgalériánkban is találhattok izgalmas fotókat gondolatébresztőként, ha nem a Malomban, hanem más helyszínen vágytok a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA vendéglátására.

Kint volt velünk Zsolt, Füstmesterünk által saját kezűleg készített Ugly Drum Smoker is, ami ha emlékeztek még a nyári grill csütörtökök sztárja volt…persze szigorúan Zsolt után:-). Mostanra már logot is kapott és büszkén hirdette az extrém csapatépítő programjaink egyikét, ahol elkészíthetitek saját, céges smokereteket és aztán megtanulhatjátok a grillezés csínját-bínját! Ezt és még számtalan más ötletet, képet, újdonságot találhattok, ha átnézitek weboldalunk megújult rendezvény menüpontjait.

Jó böngészést!

A szervezőknek köszönjük a nagyszerű konferenciát és kiállítást @MICEbusinessday, jövünk jövőre is!

 

Hasonló cikkek