Kedves "katlantónis" barátunk!

Több éves, fesztivál és catering vendéglátásban szerzett tapasztalat után 2012. március 8-án megnyitottuk éttermünket is Veresegyházon, mely gyorsan terjedő jó hírével az ország számos, távoli pontjáról is rendszeres látogatókat fogadhatott.

A Katlan Tóni Kultúrkonyha számtalan rendezvény, koncert, intim hangulatú esküvő helyszíne volt. Hangosan kacagó vendégeket, nagy öleléseket, dicsérő szavakat, finom italokat és tiszta szívvel készített ételeket, valamint egy csodálatos, összetartó és elhivatott csapatot jelentett ez, számos nagyszerű szakemberrel. Egy csapatot, ami az évek során az újabbnál újabb ötletek és kihívások számával együtt nagyra nőtt, fejlődött. 

Sajnos amikor először a COVID, majd a gazdasági válságot követően a világ nagy kihívásokkal nézett szembe, a vendéglátás helyzete is alapjaiban megváltozott.

Éttermünket majd két évnyi próbálkozást és újraépítést követően végül 2022. októberében mi is kénytelenek voltunk bezárni.

A vendéglátással azonban egy pillanatra sem nem hagytunk fel! Csupán visszatértünk a gyökereinkhez. Továbbra is dolgoztunk fesztiválokon, de most már koncepcióval; a piacra dobtunk egy kenyérillatú ZIL tehergépkocsit, ahol frissen sült kenyeret és ízletes házi kolbászokat kínálunk. A fesztivál truck-ot, ha igény van rá, cégek, vagy magánszemélyek rendezvényeire is szívesen visszük. El tudjátok képzelni, ahogy egy ilyen jármű szolgál ki akár egy több száz fős csapatot pillanatok alatt? 

Továbbra is vendégül látunk kisebb, vagy akár több ezer fős rendezvényeken is, hisz tapasztalatunkat, konyhánk minőségi ételeit keresik mind régi partnereink, mind új rajongóink. Bár kőszínházban már nem, de szívünkben továbbra is örömmel dolgoztunk. 

Katlan Tóni portré

Kitartunk azon gondolatunk mellett, hogy ahol emberek leülnek egy asztalhoz, ott megjelenik a szentség. Ha nincs is hova rendszeresen betérni többé, reméljük, hogy hamarosan találkozunk. Céges összejöveteleken, családi zsúrokon vagy egy fesztiválon… vagy akár az egyik workshopunkon, ahol megmutatom, miért különleges minden étel, ha szeretettel készítik el.

Új névvel, de a régi lendülettel és szeretettel reméljük VELETEK az újra találkozást!