A beltéri rendezvények mellett nagyon sokszor vállalunk „fellépést” szabadtéren is. Legyen szó egy erdőszéli céges csapatépítőről, egy családi napról, a Művészetek Völgye sütödéjéről vagy a Magyar Ízek Utcájáról,  mi elemünkben vagyunk az elemeknek kitéve is.

Ezeken a rendezvényeken sokszor a ZIL Festival Truckkal jelenünk meg, de előfordulhat elegánsabb állófogadás vagy más igény: mi készen állunk.

ZIL, a festival truck

Büszkén mutatjuk be Közép-Európa legnagyobb foodtruck-ját, a ZIL négykerekűt.

A jármű hatalmas, így belefért egy komplett pékség, egy kolbászsütő egység és a mártáskészítő sarok. A látvány, a frissen sülő kenyér illata és a szelfimágnes jármű együtt attrakcióvá változtatja a fesztiválokon való megjelenésünket.

A felújított katonai jármű segítségével bárhol, akár teljesen önellátó módon, villámgyorsan tudunk nagy tömegeket kiszolgálni. A kirakodási időt minimálisra csökkentettük, ahogy a sorbanállást is: százaknak tudunk ízletes falatokkal szolgálni percek alatt. 

Addig is kihasználjuk az időt anekdoták mesélésére, a szarvashús-vörösbor-borókabogyó ízharmóniájának szakértő kibontására, vagy csak arra, hogy elmagyarázzuk, honnan vették őseink a kolbászok és hurkák elkészítésének receptjét.

És persze megkóstolhatja mindenki a legendás málnaszörpünket, vagy megkóstolhat akár olyan fogásokat is, amelyekkel az éttermünkben törzsvendégeket gyűjtöttünk, és szolgáltunk ki nagy örömmel.

családi nap

Nincs jobb összekovácsoló erő egy szabadtéri családi napnál. Főleg akkor, ha mi biztosítjuk mellé az ételeket.

Az ételek passzolnak a koncepcióhoz, és mindenki megtalálja a kedvencét. Ja, és egyszerű, nincs túlmisztifikálva, bőséges és JÓ.

„Amikor begurult az udvarra a ZIL, leesett az állam”

Te láttál már ilyet?

...DE HONNAN TUDJAM, HOGY TÉNYLEG JÓ LESZ?

Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.

Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.

Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.