NOVO GARDEN
- Családi Napok -

Miért szeretjük ennyire a szabadtéri rendezvényeket és családi napokat?

Egyszerű: az ilyen rendezvények valódi és értékes kapcsolódásokat hoznak létre a csapaton belül, és elősegíti a pozitív folyamatokat. 

A jó catering illeszkedik a rendezvény koncepciójához, a látogatók ízlése és ételintoleranciája szerint összeállított, látszólag kimeríthetetlen, és mindenki számára tartogat tökéletes pillanatot, elmélyülést az ízek gondosan megtervezett kavalkádjában.

Fesztivál catering Novo Egyszerűt, de jól: kolbász & kenyér​

ÍME: A ZIL FESZTIVÁLTRUCK

Egy kenyérillatú ZIL tehergépkocsi. Foodtrucknak túl nagy, de fesztiváltrucknak pont megfelelő. A látványos selfie-mágnesből pedig még látványosabb és finomabb dolgok bukkannak elő

BACK TO BASIC csomagunkban például az alábbiak vannak:

  • ötféle, izgalmas ízesítésű kolbász, amit percek alatt helyben készre sütünk
  • kétféle helyben sült cipó, amelyek illata belengi a környéket
  • a legfinomabb házi szószok, mert mártogatni jó

 

Ismerős? Igen, de mégsem. A kolbászok állaga ugyanis habkönnyű, ízesítésük, valamint a hozzájuk passzoló szószok pontos kidolgozásán egy évig dolgoztunk. Költsége jól kalkulálható, gyors, egyszerű, mégis élmény. 

TAVASZI LAKOMA JÖHET?

Ennél összetettebb ételsorra vágysz? Válaszd a GOURMET vagy DELUXE csomagunkat. Előbbi a kolbászok mellé olyan kiegészítő falatokat, ízeket, állagokat  ad, amikkel magasabb szintre juthatunk el az élményben, a harmadik csomagban pedig még ennél is több rejtőzik.

Mit szólnál egy valódi lakomaasztalhoz?  A fogások száma elkápráztat, az ízek mesésen egybeolvadnak, az élmény garantált.

A mi munkánk legnagyobb jutalma az az elképesztő mennyiségű, szeretettel teli visszajelzés, amit 20 év alatt kaptunk a vendégeinktől.

Hogy mi a titkunk? Megszállottan figyelünk az apró részletekre. 

...DE HONNAN TUDJAM, HOGY TÉNYLEG JÓ LESZ?

Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.

Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.

Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.

 

KÉRNÉL TŐLÜNK AJÁNLATOT VAGY KÓSTOLÓT?

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.