A Katlan Tóni esszenciája | Kik vagyunk és miért csináljuk?

#izgalmasan sokszínu  #trendteremto  #hiteles  #tartalmas  #umami

K I K   V A G Y U N K   É S   M I É R T   C S I N Á L J U K ?

Van egy régi gőzmalom Veresegyházon, ahol Novotny Antal – a tulajdonos – 9 éve egy olyan éttermet álmodott, ahol az ételnek értéke van, az evés varázslat, szertartás, már-már imádság.

A célunk az, hogy fellebbentsük a megporosodottnak hitt fátylat a századelős vidéki ételekről, hogy az ide betérő vendégek újra felfedezhessék és értékelni tudják azt a hatalmas kincset, ami itt van bennünk, az ételeinkben, hagyományainkban. Új köntösbe csomagolva, újragondolva, de a régi alapanyagokból, receptekből merítkezve. Minél több vendéget akarunk arra inspirálni, hogy rácsodálkozzon saját ételeinkre, büszkeséget érezzen, miután távozik tőlünk és átélje az együtt töltött minőségi idő varázsát.

Az étteremben nincs sült krumpli és rántott sajt, sem kóla. Cserébe viszont van házi málnaszörp és vargányás derelye, amúgy meg szalmából van a kerítés, búza nő a kert faládáiban és a régi gőzmalom konyhájában frissen sül a kenyér.

Tóni gasztrokultúra iránt érzett olthatatlan kíváncsisága…na és a humora, embersége fűti és viszi előre ezt a munkát. Ez lelkesíti a csapatot, ez teszi különlegessé a helyet és ez ad olyan végtelen célt mindannyiunknak, ami túlmutat mindenen.

Szeretnénk, ha ezt a tüzet és tapasztalatot minél több embernek adhatnánk át, mutathatnánk meg.

Ezek vagyunk mi!

K A T L A N   T Ó N I   U T Á N O Z H A T A T L A N    H Ú S L E V E S E

„Mindenki tudja milyen egy jó húsleves. Teljesen hétköznapi alapanyagokat dobálunk be egy fazékba és a végeredmény – ha ezt jól csinálod – az egy isteni dolog…messze több pusztán egy ebédnél. Igazi élmény.” – ezek Tóni szavai és gondolatai a húslevesről.

De képzeljétek, hogy ezt nem ám akármilyen húslevesről mondja, hanem a Katlan Tóni Utánozhatatlan Húsleveséről, ami – átvitt értelemben – mi magunk vagyunk.

Amikor mi is, mint sok más cég, papírra vetettük az alapértékeinket, akkor jöttünk rá, hogy mi ezt így tudjuk a legjobban megfogalmazni nektek és magunknak is. A húslevesünk hozzávalói a mi alapértékeink, amik szerint a céget építjük és ahogyan a munkánkat végezzük.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Katlan Tóni #izgalmasansokszinu, #hiteles, #tartalmas, #trendteremto és bennünk van az a bizonyos, nehezen felismerhető, titkos ötödik íz, az #umami. Az a titkos adalék, ami minden munkatársunkban megtalálható és így mindenki hozzá tud tenni valami különlegeset a működésünkhöz. Mi pedig ezt nagyon szeretjük.

Készülünk nektek egy sorozattal, hogy elmeséljük melyik szó mögött milyen tartalom van. Megmutatjuk – azaz Tóni elmeséli – melyik érték mit is jelent számunkra és várjuk visszajelzéseiteket, hogy ti is érzitek-e ezt. Innen tudjuk majd, hogy jó úton haladunk. Fogadjátok szeretettel! A lenti szöveges képekre kattintva tudjátok meghallgatni a mini videókat.

 

Hasonló cikkek