Esküvő a malomban, esküvő Katlan Tóninál

Aki ide vágyik, az biztosan ránk talál. Mert a vonzás működik, az egyet érzők-gondolók egymásra kell, hogy találjanak. Másként nem születhet meg a varázslat! És nálunk ez hétről-hétre újra megszületik.

Nem vagyunk klasszikus esküvői helyszín, egyszerre vagyunk étterem és fontos családi események, rendezvények helyszíne. Emiatt van egy egyensúly, amit fontos feladatunk fenntartani. Törzsvendégeink éttermünkbe legszívesebben hétvégén jönnek hozzánk és a családi események időpontja is ezeken a napokon van. Nekünk nagyon fontos, hogy mindenkire időt szánjuk, ezért „egyensúlyozunk”, igyekszünk úgy zsonglőrködni a napokkal, hogy minden vendégünk igényét kielégíthessünk és senki se maradjon le arról az élményről, amit nálunk tapasztalhat meg.

Az idei esküvői szezonban sűrűbben kaptunk felkérést kis létszámú esküvők lebonyolítására, mint az elmúlt években. Míg korábban a nagy napra érkező vendégek birtokba vették az emeleti rendezvényszintet, addig az étteremben a’la carte ételeinké volt a főszerep.

Nagyszerű épület a miénk, sokféle megoldással, akár párhuzamosan is megvalósítható többféle kívánság, ha valaki így szeretné.

Több egyházi szertartásnak is helyt adtunk az idén, ami külön öröm számunkra. Megható látni, hogy a malom falai között, vagy különleges teraszunkon fogad örök hűséget egymásnak sok ifjú pár.

És amikor egy ilyen meghívót kapunk, ahol a grafikus megrajzolja a mi malom épületünket…akkor tudjuk, hogy valaki(k) ismét otthon vannak és a számukra legtökéletesebb esküvőhelyszínre találtak rá.

Köszönjük, hogy bizalmat szavaztok nekünk és működik köztünk a varázslat!

Hasonló cikkek