Énképeim, azaz Anita képei a Malomból, a Malomról

Csányi Anita sok fantasztikus képet készített már a Malomban.

Szeretjük, hogy kedvességétől, közvetlenségétől a fotózás is teljesen természetessé válik. Nincs semmi mesterkélt póz, zavart testtartás vagy feszült mosoly.

Csak a Malom, a Katlan csapat és a vendégeink igazi arca. Ahogy Anita látja. Az ő képei. Énképeim.

Mióta fotózol?

Körül-belül 20 éve találkoztam először a fotográfiával. Az ismerkedést gyors szerelem és az első kamera megvásárlása követte. Azóta szinte folyamatosan tanulom, képzem magam és nagyon remélem, hogy még messze a vége ennek a szép kapcsolatnak.

Mit szeretsz a fotózásban?

Szeretem megmutatni az embereknek, hogy milyennek látom őket és szeretem amikor rácsodálkoznak magukra, hogy „Ez én vagyok? Ez az én képem?” Innen az elnevezés is 🙂

Mesélj picit Veresegyházról és a környékről!

2019 őszén lesz 10 éve, hogy ideköltöztünk. Szeretem, mert kényelmes életet biztosít a családoknak ez a környék. Szeretem a természeti adottságait, az itt élő közösséget, a pozitív energiáit.

És mi a helyzet a Malommal?

A Katlan Tóni ‘brandet” sok-sok éve ismerem már Kapolcsról, de a Malommal egy kiállításon találkoztam először, egymás melletti standon dolgoztunk.

Milyen szerinted egy jó étterem? 

Szeretek étterembe járni. A gyerekeink megszületése óta a legfőbb szempont a választásnál, hogy baba és gyerekbarát legyen. Ne legyen probléma egy pelus csere, egy kis játszósarok ahol lefoglalhatják magukat a kicsik, amíg a szülők befejezik az ebédet/vacsorát. Szeretem, ha egy gyerek szintén vendég – velünk együtt – és nem probléma.

Milyen szerinted a jó vendéglátás? 

Ez fontos kérdés! Szeretem, ha figyelmesek a vendéggel, de ez nem tolakodóan sok. Szeretem, ha nem kell feszengeni egy helyen, de mégis érzem, hogy fontos a vendéglátónak, hogy őket tiszteltük meg bizalmunkkal. 

Van kedvenc fogásod nálunk? 

Több is van! Amit sosem hagyok ki ha az étlapon van, a füstölt pisztrángkrém. 🙂 Emellett a házi kenyerek, piték és lepények nagy rajongója vagyok. Ebben a Malom verhetetlen szerintem.

Anitával a tavaszi esküvői nyílt napunkon is találkozhattok, rólatok is készít majd fotókat. Az esküvői nyílt napról több információt ezen a linken találtok.

Hasonló cikkek