„A Katlan Tóni Utánozhatatlan Húslevese”

#katlantonievolucioja

Pár éve egy napra elvonultunk egy csodás kis vadászházba egy napra. Az értékeink megfogalmazását tűztük ki célul és egy nagyon szuper módszert követtünk. Kiválasztottunk 5 olyan munkatársat, akik úgy érezzük nagyon „katlantónisak”. Felsoroltuk azokat a tulajdonságaikat, amiket nagyra értékelünk bennük és amikről úgy éreztük fontos a cég számára. Rengeteg sok felírás, szó, pozitív jelző született. Utána letakartuk a neveket és csak a nagy szóhalmot tartottuk meg. Csoportosítottuk őket, letisztítottuk, átbeszéltük, megnéztük, hogy vannak-e szinonimák, hosszasan beszélgettünk a jelentésükről. És végül 5 nagy csoport köré gyűltek a szavak. Ebből határoztuk meg a mi 5 értékünket, amit úgy hívunk, hogy „A Katlan Tóni Utánozhatatlan Húslevesének hozzávalói„. Nem kérdés, hogy ezek bennünk, a csapatban esszenciálisan megvannak és tőlünk olyan ez a cég, amilyen. Azóta az értékek alapján választjuk ki munkatársainkat. És működik!

Tóni pedig megint annyira jól megfogalmazta, hogy miért is olyan találó velünk kapcsolatban az utánozhatatlan húslevesség ténye?:

Mindenki tudja milyen egy jó húsleves. Teljesen hétköznapi alapanyagokat dobálunk be egy fazékba és a végeredmény – ha ezt jól csinálod – az egy isteni dolog…messze több pusztán egy ebédnél. Igazi élmény.”

 Reméljük, hogy ti is érzitek a libabőrt, ahogyan ezt olvassátok. Mert mi nagyon!

Ma már minden munkatársunk, régi és új, tisztában van azzal és olvashat is arról, mit jelentenek nekünk ezek az értékek. Mert mi mindannyian vagyunk ennek a receptúrának a titkos hozzávalói, ez adja azt az extrát, amivel szeretnénk kitűnni.

Íme a titkos alapanyagok:

#katlantonikulturkonyha #izgalmasansokszinu #hiteles #tartalmas #trendteremto #umami

Hasonló cikkek