A ZIL Festival Truck Téli csomagjaival nemcsak karácsonyra, de az év végi vagy jövő  év eleji találkozásokra is élményekben gazdag catering megoldást nyújtunk.

a ZIL ÉLMÉNY, a tél életérzés

A téli hidegben egy forró italt szürcsölünk. Sült gesztenye pattog, a pult roskadásig ünnepi finomságokkal. Valaki dob egy fát a máglyára, ropog a tűz. A cég udvarán egy babakék katonai teherautó ácsorog, és ontja magából a békés kenyérillatot. Kolbász zsírja serceg, a füst felcsap, és elkeveredik a forralt bor, tea gőzével.

 El tudod képzelni? Mindezt a kollégákkal, egy igazán meghitt pillanatot átélve, amikor épp ettetek, ittatok egy jót?

HIGHLIGHTS

A friss kenyér és a lágy ízű, különleges kolbász a ZIL FestivalTruck alapfelszereléséhez tartozik, persze egy karácsonyi menü esetében ennél sokkal többet adunk.  A NOVO Kultúrkonyha projektjeként a legmagasabb szintű catering kínálatunkból is beemelünk ide olyan megoldásokat, amiket gyorsan, frissen, a helyszínen meg tudunk valósítani. Néhány példa, amik szerintünk remekül rímelnek a téli időszakra:

  • Sous vide hasaaljaszalonna
  • Gratinírozott hal, rostlapon elősütve
  • Igazi puncs, igazi krampampuli
  • Sült gesztenye

JANUÁRBAN IS VELED

Az ünnepi / évzáró rendezvényeket nem lehet elég korán szervezni. A catering cégek ilyenkor tízszeresen túltelítettek. Újabban a rendezvényeket átteszik év elejére, hogy a pörgős, utolsó pillanatos érzés helyett egy nyugodt lelkiállapotban legyenek együtt a kollégák.

A catering lehet a saját irodádban vagy keresünk neki helyszínt. A fogások az egyszerű street foodtól egészen a kifinomultabb ételekig terjedhetnek, ami állandó: a szelfimágnes ZIL.

Ha pedig nem találsz már helyet karácsony előtti időszakra, ne csüggedj: tarts velünk januárban, amikor a nyüzsgés alábbhagyott. Mi garantáltan élménnyé tesszük ezt az időszakot is egy utókarácsonyi bulival.

és ne felejtsük el a halászlevet!

Novotny Antal halászleve igazi sikersztorivá vált: éttermében sorok álltak karácsony előtt, hogy a „lapra szerelt” halászlevét (külön csomagolták a nyers halat, az ikrát és a levet, amit otthon néhány perc alatt lehetett frissen készre főzni). 

Ugyanezt valósítjuk meg  a cateringben: egy halászlé legyen olyan friss, amennyire csak lehet. A ponty vagy egy harcsa is tud kellemes, lágy és friss ízű lenni, ha… igen, ha friss.

TÉLI ITALCSOMAGok

Puncs, grog, krampampuli? Ismerős nevek? Mi van, ha azt mondjuk, mi el tudjuk készíteni ezek olyan változatát, amire azt mondod: na, ez az igazi. Ami után azt érzed, hogy mindig is ilyet kellett volna innod.

Novotny Antal gaszto-szakértő az italokkal is ugyanúgy jár el, mint az ételekkel: kikutatja és megtalálja a származásukat, eredeti receptjeiket, csavar rajtuk egyet – vagy ha úgy látja jobbnak, nem csavar –, és utána a jelenleg elérhető alapanyagokból az ehhez legközelebb eső ízt állítja elő.

Ő az otthonos ízek alkimistája.

...DE HONNAN TUDJAM, HOGY TÉNYLEG JÓ LESZ?

Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.

Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.

Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.

KÉRNÉL TŐLÜNK AJÁNLATOT VAGY KÓSTOLÓT?

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.