A NOVO-val bemutatkozik egy új stílus a céges cateringben is. Milyen ez az új stílus? A mély emberi kapcsolódásokat segíti elő, a gasztronómia lehetőségein keresztül. Élményt szeretnénk adni.
És hogy miért ajánljuk ennyire a krémbüfé kínálatot azoknak a megrendelőknek, akik „valami egyszerűre” vágynak? Megmutatjuk.
Amikor nem áll rendelkezésre hatalmas büdzsé egy rendezvény étkezéshez, de szeretnénk mindenkit jóllakatni, legtöbbünknek a szendvics ugrik be elsőnek. De miért? Olyan sok dolog van, ami izgalmasabb, és mégsem kerül többe!
Mi az ügyfeleinknek legtöbbször a krémbüfét ajánljuk ilyenkor. Változatos, izgalmas, a friss, és saját készítésű kenyerünk roppanós héjára kenve pedig a juhtúró, a lencsekrém, a tonhal vagy akár a csirkepaprikásból készült krém is új magasságokba emelkedik.
Néhány krém a választékból:
Több mint 20 éve dolgozunk a catering területén, saját éttermet üzemeltettünk, Novotny Antal pedig a Magyar Ízek Utcája és a PajtaKult gasztronómiai tanácsadója, a hazai fesztiválok és rendezvények elismert arca.
Persze a kérdés ettől még jogos… Honnan tudhatnánk? Avagy hiszem, ha látom. Vagy akkor, ha kóstolom.
Ezért találtuk ki az ingyenes ElsőKóstoló szolgáltatásunkat, ami bepillantást ad a minőség általunk képviselt magasságára. Csak egy falat, postán: de ha kipróbálod, érteni fogod, mit jelent számunkra a minőség és az íz.
Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.
* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.
** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.