Tippek téli esküvőhöz

Egyre népszerűbbek a téli esküvők, igazi mesebeli hangulatot ad a nagy napnak ez a különleges évszak.
Akadnak olyan párok, akik határozott elképzelésekkel érkeznek hozzánk és vannak, akikben több kérdés felmerül a hideg hónapokkal kapcsolatban.
Íme néhány tipp étterem igazgatónktól (aki egyben kedvenc esküvőszervezőtök is:-), Lindától, hogy mire érdemes figyelnetek egy nagyszerű, izgulásmentes, jól előkészített varázslatos téli esküvő tervezésénél.

5+1 egyszerű tipp, hogy feledhetetlen, téli esküvőtök legyen: 

1. Készüljetek fel jó előre a hideg időre!

A menyasszonyokat biztos nem kell figyelmeztetni hogy ne feledkezzenek meg a hideg időben egy kis meleg kabátról, bundáról, de a vőlegény gyakran csak olyankor kap észbe, mikor már késő. Egy jól megválasztott kord vagy bársony zakóval könnyen átvészelhetik ők is a hideg perceket, de a nálunk is nagy kedvenc különleges forró italok is segíthetnek! Krampampuli, fekete ribizlis kinder puncs, meleg meggyes sör… Na, ki ne szeretne ilyesmit esküvőjére? 

2. Sok-sok fényt az esküvő helyszínére!

A téli esküvőt sok-sok meleg fénnyel, hangulatos kiegészítőkkel képzeljük el mindannyian. Az ünnep színei, a bordó, a piros, vagy az arany és az ezüst, a csillogás, a számtalan gyertya elengedhetetlen kellékei ilyenkor az esküvői dekorációnak. Ezeket bátran keverhetitek akár a most divatos greenery stílussal és persze rengeteg fény használatával, de dekorációs csapatunknak, a Made In Heaven angyalainak teljesen egyedi ötleteitekkel is előállhattok.

3. Spórolhatsz, ha a dekorációra már nem költenél inkább

Elképzeltétek már, ahogy nagy pelyhekben hull a hó, ti végigsétáltok a hófedte úton, majd a kivilágított teraszon keresztül egy barátságos, meleg, gyertyafényes terembe léptek? Javasoljuk, hogy válasszatok olyan éttermet, ahol ízléseteknek megfelelő az ünnepi dekoráció. Biztosan szívesen mutatnak nektek fotókat korábbi évek ünnepi dekorációjáról, ha kéritek. Így sokat spórolhattok az esküvői dekoráció költségein.
Nálunk ilyen a Malom az ünnepi időszakban.

4. Számoljatok extra időt a közlekedésre

Ilyenkor kiszámíthatatlan az időjárás, célszerű minél kevesebb alkalommal mozgatni a vendégsereget. 
A Malom teraszán varázslatos téli szertartást tarthattok, csak néhány hőgombára lesz szükség hogy ne fázzatok. A Nyugatiba közlekedő vonat pedig (általában) rossz időben is pontos! 

5. Karácsonyi halászlé, bejgli és egyéb nyalánkságok

Kérj bátran ünnepi finomságokat az esküvői menübe! Hidd el, minden vendég örülni fog ezeknek a hagyományos fogásoknak, hisz alig várják már, hogy újra kóstolhassanak az év többi időszakában nem túl gyakran készített ételekből. Décsi Botond séf és csapata tagadhatatlanul a környék legfinomabb halászlevét készíti, ha pedig az év elejét választjátok, ki ne hagyjátok kocsonyázott vaddisznó pofánkat remuláddal vagy a sörben párolt süldő malacot. Tökéletes vendégajándék lehet szeretteidnek egy karácsonyi sütemény, szörp, sör vagy lekvár is.

+1  Fotózzatok felhőtlen hangulatban

A téli időszakban korábban sötétedik, érdemes ezért a szertartás előtti időpontra tervezni a fotózásotokat. Szükség esetére készüljetek néhány jópofa esernyővel, akár egy -egy pár gumicsizmával és persze meleg ruhával! Na de Veresegyházon hol? A Pamut-tó partja ilyenkor is csodálatos, de a belváros fényei is feledhetetlen hangulatot adnak és persze ott a csodásan berendezett termetek is erre a célra a Malomban, amit stílusosan az Angyalok dekoráltak. 
A Katlan Tóni nagyszerű választás a zord időben is és számos „felmelegítő” ötlettel, téli időszakban kedvezményes esküvői menüsorral vár benneteket az idei szezonban. 
Még nem késő, ha az év utolsó hónapjait céloztátok meg, vagy 2019-ben az első között szeretnétek lenni, akik kimondják a boldogító igent. Csomagajánlatainkat kérjétek Lindától!
Használjátok ötleteinket és ne feledjétek, a Katlan Tóni (meleg) otthont ad esküvőtöknek!
További inspirációért nézzétek meg téli esküvős galériánkat!

Hasonló cikkek