Bemutatkozik egy új stílus a cateringben

Mélyen belénk ivódott a vendéglátás, számunkra ez több, mint étkeztetés. Újradefiniáljuk a catering műfaját, és olyan megoldásokkal készülünk, amelyek a rendezvényszervezést is élménnyé változtatják. Az ízekből a gondoskodás érződik, mögöttük történet rejlik. Egy pillanatra béke és tiszta öröm száll ránk. Ezért dolgozunk.

Katlan Tóni portré

Miért vagyunk mi mások?

Amikor elhatároztuk, hogy új irányt mutatunk az üzleti cateringben, egyedi utat választottunk. A mi utunk arról szól, hogy az évtizedek alatt bizonyított minőségünket, kísérletező kedvünket tovább mélyítjük. Az ízek nyelvén keresztül kapcsolódunk a vendégekhez, de magában a szervezési folyamatban is ott hagyjuk a nyomunkat, élménnyé változtatva azt. Mert hiszünk benne, hogy ha az asztal körül emberek ülnek, az szentség. Ezt jól kiszolgálni tisztesség.

MÁRCIUS 15. FORRADALMI SZENDVICSEI

Ünnepi bégeleket mutat nekünk Novotny Antal!

Milyen lenne ma Petőfi Sándor kedvenc szendvicse? Na és mi van Arany Jánossal? Volt-e vegetáriánus forradalmár? Neki mi ízlene?
 
2024. március 15-ére otthon elkészíthető finomságokat ajánlunk nektek Novotny Antal segítségével. Forradalmárjaink kedvenceit dolgozzuk fel modern köntösben, és tesszük közzé a receptet, hogy bárki eljuthasson a gyomrán keresztül nagy költőink vágyaiig.

GYERE, FŐZZÜNK KÖZÖSEN!

Afrodiziákumok nyomában Novotny Antallal

Régóta vársz arra, hogy újra találkozz velünk? Végre megtaláltuk végre a módját, hogy találkozhassunk!
 
Bálint-napon (és egy nappal ezt követően) szervezünk egy workshopot Budapesten, ahova egyáltalán nem csak párokat várunk, hanem mindenkit, aki szeretné eltanulni az afrodiziákumok használatát, illetve szeretne különleges ételeket készíteni ezekből.

Rájöttünk, miért szeretnek minket ennyire a rendezvényeken.

Közel 20 éve annak, hogy a kísérletező kedvünket az éttermünkben, a készre csiszolt fogásainkat pedig rendezvényeken és catering formában tártuk a nagyközönség elé. Több évtized tudása van tehát mindenben, amit teszünk: ahogy főzünk, ahogy a vendégekkel bánunk, ahogy tálalunk. Ahogy megmutatjuk, mennyire csodás lehet egy étel illata. Aztán az állaga. Aztán az íze.

Hogy miért szeretnek minket annyira? Mert ismerjük egymást.

Mi tudjuk, mi okoz örömöt a vendégeknek. Ők pedig számítanak erre az örömre. Erőnket és tapasztalatunkat pedig ugyanolyan mély és átgondolt szellemiséggel osztjuk meg a szervezőkkel, ami az előkészületeket is sokkal megnyugtatóbb, örömtelibb mederbe terelik.

NOVO Catering

Számunkra a catering 20 éve egy izgalmas kihívás, egyfajta szerelem. Sajnos az éttermünk napi vitele mellett egészen mostanáig kevesebb időnk maradt erre, mint szerettük volna. Nagyon jól éreztük magunkat ebben a szerepben. Szeretjük a két kezünkkel felépíteni a rendszert, amiben működni fog a kiszolgálás, és szeretjük látni, ahogy működik, és minden flottul megy.

Számunkra azonban nem elég megfelelően leszervezni egy száz, ezer, tízezer fős eseményt. Mi szeretnénk látni az arcon az örömöt, legyen szó a vendégekről vagy a megbízóinkról. Ezért dolgozunk.

Fesztivál catering Novo Egyszerűt, de jól: kolbász & kenyér​

NOVO GARDEN

EGYSZERŰT, DE JÓL, A SZABAD ÉG ALATT

A beltéri rendezvények mellett nagyon sokszor vállalunk „fellépést” szabadtéren is. Legyen szó egy erdőszéli céges csapatépítőről, egy családi napról, a Művészetek Völgye sütödéjéről vagy a Magyar Ízek Utcájáról,  mi elemünkben vagyunk az elemeknek kitéve is.

Ezeken a rendezvényeken sokszor a ZIL fesztiváltruckunkkal jelenünk meg, de előfordulhat elegánsabb állófogadás vagy más igény: mi készen állunk.

AKIKNEK MÁR FELSZOLGÁLTUNK

NOVO POP-UP

Lélegzetelállító élmény a vendégek számára.

„Elképesztő, csodás, fantasztikus, mesés!” „Kreatív, ügyes, szellemes, finom!” Szeretnél ilyen véleményéket hallani az általad megálmodott rendezvénnyel kapcsolatban? Megértjük, mi is szeretjük hallani ezeket a jelzőket.

Minden évben találkozunk olyan megrendelővel, akinek a fejében régóta motoszkál egy gondolat. Nem biztos benne, hogy elmondja-e nekünk, mert látszólag lehetetlen megvalósítani. Egy extrém helyszín, extrém ételekkel, extrém körítéssel. „Meg tudjuk-e oldani…?”

Ha valaki, akkor mi meg fogjuk oldani – válaszoljuk.

Minden, ami egyszeri, és megismételhetetlen.

Novo Pop Up Lélegzetelállító élmény a vendégek számára.​

Neked ajánlott a NOVO Kultúrkonyha szolgáltatása, ha…

Egy jól sikerült rendezvényt szeretnél

Azt szeretnéd, ha jól sikerülne a rendezvény, a családi nap, az összejövetel, mert ez a szívügyed. Nem tudnád elviselni, ha elégedetlenséget látnál az arcokon.

A mi ételeink azt a célt szolgálják, hogy az emberek egyre felszabadultabbak, boldogabbak, elégedettebbek legyenek.

A szervezést csak „megnyerted”, és jól jönne egy segítő kéz

Sokszor egy cégnél nincsenek deklarált rendezvényszervezők. Olyanok vannak, akik ügyesek, jól átlátják a komplex problémákat, és képesek a megoldásokra. Ez kiváló alap: ehhez szeretnénk adni a tapasztalatunkat.

Az ajánlatkérés mellé kérd ingyenes RendezvényTuning szolgáltatásunkat.

Stabil partnereket keresel a rendezvényre

Vannak, akiknek nincs ideje kísérletezgetni, azt akarják, hogy minden flottul menjen. Megértjük.

Mi pontosan megtervezett koreográfia mentén bonyolítjuk le a cateringet. A vendégek észre sem veszik, hogy ott vagyunk. Legfeljebb egy-egy harapás után kérdezik meg, hogy „ki hozta ezt?”.

Nem csak a vendégnek jár a gondoskodás.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy rendezvény szervezése erős stressz. Azzal is, hogy sokszor kevés erőforrásból kell minél jobb eredményt kihozni. Nekünk is odavetették sokszor egy nehéz feladat előtt: „Sok szerencsét, mert szükséged lesz rá…”. Végül aztán úgy esett, hogy a szerencsét sosem kértük fel semmire – megoldottuk magunk.

Hogyan segíthetjük ezen az úton?

Kidolgoztunk egy módszert, amivel mindenkinek tudunk segíteni. Akár catering céget keres, akár csak bizonytalanul érdeklődik: szeretnénk megajándékozni, ha már itt járt.

Nem csak a vendégnek jár a gondoskodás.​

Keress minket, válaszd a RendezvényTuning szolgáltatásunkat, és kezdjük el a közös munkát!

Blog

ÍGY SEGÍTHETÜNK NEKED

Kérjük, hogy add meg adataidat és minél több jelenleg rendelkezésre álló információt a rendezvényről, ahova vendéglátást szeretnél.

Ajánlatkérés

* A RendezvényTuning egy bejárással egybekötött tanácsadás, amit ingyenesen kínálunk mindenkinek, aki ajánlatot kér tőlünk. A bejáráson meghallgatjuk nem csak a cateringre, de a rendezvény minden elemére vonatkozó tervet, és tanácsainkkal segítjük, hogy biztosan jól sikerüljön az esemény.

** Az Első Kóstoló egy hozzád eljuttatott apró kóstoló csomag. Ennek segítségével a saját érzékszerveiddel tapasztalhatod meg, mit jelent számunkra a minőség és az ízek.