NOVO GARDEN

A szabad ég alatt! Ugye, milyen felszabadító?

Nincsenek feszültségek, egymást mélyebben megismerhetjük, és új barátságok alakulnak ki, akár a gyerekek vagy a házastársak révén. 

A jó catering illeszkedik a rendezvény koncepciójához, a résztvevők ízlése és ételintoleranciája szerint összeállított, látszólag kimeríthetetlen, és mindenki számára tartogat tökéletes pillanatot, elmélyülést az ízek gondosan megtervezett kavalkádjában.

Ezt adjuk mi az összképhez. 

ZIL, a fesztiváltruck

Büszkén mutatjuk be Közép-Európa legnagyobb foodtruck-ját, a ZIL fesztiváltruck nevű négykerekűt!

A jármű hatalmas, így belefért egy komplett pékség, egy kolbászsütő egység és a mártáskészítő sarok. A látvány, a frissen sülő kenyér illata és a szelfimágnes jármű együtt attrakcióvá változtatja a fesztiválokon és családi napokon való megjelenésünket.

Százaknak tudunk ízletes falatokkal szolgálni percek alatt, így ezzel az igazán nagy rendezvényeket is ellátunk.

Három csomagot dolgoztunk ki:

A BACK TO BASIC egyszerű és olcsó, viszont finom és bőséges lehetőséget kínál friss, ropogós kenyerekkel, többféle kolbásszal és mártással. 

A GOURMET csomagban megjelennek azok az apró pluszok, amik magasabb szintre emelik az élményt.

A DELUXE csomagban pedig minden belefér: a kolbászoktól elrugaszkodott egyedi ételek, lakoma és ünnep, ahogy a csövön kifér.

családi nap

Nincs jobb összekovácsoló erő egy szabadtéri családi napnál. Főleg akkor, ha mi biztosítjuk mellé az ételeket.

Az ételek passzolnak a koncepcióhoz, és mindenki megtalálja a kedvencét. Ja, és egyszerű, nincs túlmisztifikálva, bőséges és JÓ.

„Amikor begurult az udvarra a ZIL, leesett az állam”

Te láttál már ilyet?