NOVO FESZTIVÁL

25 éve vagyunk jelen neves fesztiválokon, korábban a jellegzetes fa pavilonjairól, és jellegzetes népi bútorokkal, autentikus elemekkel dekorált és felszerelt standjairól jól ismert és közkedvelt Katlan Tóniként. A Kapolcsi Művészetek Völgyében kocsma, kávézó, sütöde, a Vörösmarty téri ünnepi vásárokban a húsvéti- és a karácsonyi forgatagban álltunk helyt minden évben, valamint a Magyar Ízek Utcájában – amit lelkesen szervezünk több mint egy évtizede – sok tapasztalattal és meglátással gazdagított minket. Ne lepődj meg akkor sem, ha külföldön találkozol velünk! Ulm utcáin is a mi kakashere pörköltünkről beszélnek!

Most pedig már megújulva, a NOVO Fesztivál KOLBÁSZ & KENYÉR tagozataként, a világ egyetlen ZIL teherautó foodtruck-jával hódítjuk meg a fesztiválokat.

KOLBÁSZ & KENYÉR, a fesztiváltruck

Büszkén mutatjuk be Közép-Európa legnagyobb foodtruck-ját, a KOLBÁSZ & KENYÉR négykerekűt.

A jármű hatalmas, így belefért egy komplett pékség, egy kolbászsütő egység és a mártáskészítő sarok. A látvány, a frissen sülő kenyér illata és a szelfimágnes jármű együtt attrakcióvá változtatja a fesztiválokon való megjelenésünket.

A felújított katonai jármű ma már a békét közvetíti. Segítségével bárhol, akár teljesen önellátó módon, villámgyorsan tudunk nagy tömegeket kiszolgálni. A kirakodási időt minimálisra csökkentettük, ahogy a sorbanállást is: százaknak tudunk ízletes falatokkal szolgálni percek alatt.

Ha pedig mégis várni kellene 2-3 percet, mindenki biztos lehet benne, hogy kihasználjuk az időt anekdoták mesélésére, a szarvashús-vörösbor-borókabogyó ízharmóniájának szakértő kibontására, vagy csak arra, hogy elmagyarázzuk, honnan vették őseink a kolbászok és hurkák elkészítésének receptjét.