NOVO Catering

A catering akkor jó, ha az esemény napjára a rendezvényszervező jóformán el is felejti, hogy ezzel is kellett foglalkoznia. A vendégek elégedettek. Elérhető és mindig hideg valamennyi ital. A felszolgálók kedvességgel és profizmussal fordulnak mindenkihez. A NOVO Cateringnél ételeink kiemelkedő minősége mellett célunk, hogy odafigyeljünk a részletekre. Éppen ezért vállaljuk, hogy a minket megkeresők számára ingyenesen segítünk, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

Céges- és privát rendezvények
Vendéglátása kiemelkedő minőségben

Az ország minden szegletében vállaljuk rendezvények lebonyolítását. Alkalmazkodunk az ügyféligényekhez; klasszikus büféasztalos állófogadások hideg- és meleg fogásokkal, finger food ételek, tematikus menüsorok, látványkonyhás reggeli megoldások, kávészünet bekészítések.

KONFERENCIA, SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ, ELŐADÁS, DÍJÁTADÓ, FOGADÁS, ÜNNEPI RENDEZVÉNY, PROTOKOLL ESEMÉNY

Ebben az esetben akkor jó a catering, ha észrevétlen: mindig minden étel és ital elérhető, a felszolgálók suhanó árnyékként, folyamatosan biztosítják az elégedett arcokat. Kis- és nagylétszámú események catering szolgáltatását vállaljuk 50-től egészen 10.000 főig. Kérés esetén segítünk megtalálni a megfelelő helyszínt, a tervezésben pedig ingyen segítünk.

KÁVÉSZÜNET BEKÉSZÍTÉS

Nagy fejtörést okoz minden rendezvényen, hogy jó kávét adjanak (lassan), vagy kapszulást gyorsan… rengeteg szemetet termelve. Mi sokat dolgoztunk, hogy megtaláljuk az optimális választ: a világ talán egyetlen kerekeken guruló La Marzocco Linea kávégépével gyorsan tudunk kiváló kávét adni. Az egyedi pörkölésű speciality kávék és szakképzett baristáink gondoskodnak a testről, a cremáról és az illatról, a házi sütemények pedig a nagyinál tett látogatásaikat idézik fel a résztvevőkben.

csapatépítő

Számtalan különleges workshoppal a hátunk mögött, Novotny Antal történeteivel és humorával a hátunk mögött állíthatjuk, hogy a gasztronómiai szórakoztatás a legnagyobb erősségeink közé tartozik. A közös főzésnél, kísérletezésnél már csak a közösen megoldandó feladatok kovácsolják jobban össze a csapatot.

családi nap

A családi asztal az a hely, ahol mindenki önmaga lehet.
Hisszük, hogy a munkatársak akkor teljesítenek igazán jól, ha biztonságban érzik magukat a munkahelyükön. Ráadásul a családjaik is akkor boldogok, ha apa és anya kiegyensúlyozott.
Egy céges családi nap összehozza a közösséget, megismerkednek egymással kicsik és nagyok, jól szórakoznak, feltöltődnek, kikapcsolnak. A gyermekek mosolyát pedig bónuszként együtt élvezzük.

esküvő

Olyan esküvői helyszínt találni manapság már nem könnyű, ahol ne lenne kizárólagos a vendéglátás, mégsem lehetetlen! Ötleteljünk együtt a helyszínről, vagy légy bátor, és vidd esküvőd a szabadba, saját kertedbe, telked udvarára vagy szervezz erdei esküvőt. 30 év alatt több száz esküvőt szerveztük: segítünk, hogy minden flottul menjen.
Hiszünk benne, hogy ha az asztal körül emberek ülnek, az szentség. Ha pedig két ember egymásra talál, ott még többről van szó. Mi átérezzük a pillanat különlegességét, és véletlenül sem vállaljuk túl magunkat esküvőkkel: szeretnénk tényleg rátok figyelni.

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK, ÉVFORDULÓK, KERESZTELŐK, ELJEGYZÉSEK, BABAVÁRÓ PARTIK, LÁNY- ÉS LEGÉNYBÚCSÚK

Emlékszel a régi nagy családi ebédekre, ahol gyermekként a boldog zűrzavarban, a lábak között futkostunk, miközben a felnőttek körbeülték az asztalt? Suttogtunk, nevettünk és játszottunk, csörömpölt a tányér, sercegett a frissen rántott hús, és a sütemény- és kávéillatban a felnőttek beszélgetésére figyeltünk.

Mi ezeket az élményeket is képesek vagyunk megszólítani az ízlelőbimbókon keresztül. Kérj ingyenes kóstolót, és állapítsd meg magad. Harapj és emlékezz.